Monday, March 12, 2007

Menü Kövér Mónál

Ahhoz képest, hogy menü, elképesztően jól főznek, különösen a felújítás óta. Komoly éttermi színvonal. Itt ettük a világ legjobb paradicsomlevesét (bocs mama), bár ezt azóta nem ismételték meg, finomak a szárnyasok, gyakran kerül a tányérra sertés, változatos köretekkel, jó fűszerezéssel. A legtöbb menüs helytől eltérően nem csak a sót ismerik. A szóda - pincértől függően - ingyen van. A pincérek ugyan nem polipok, de udvariasak és készségesek, nem kell sokat várni az ételre. Valentino végérvényesen halott, de a csaposlányok kivétel nélkül szemet gyönyörködtetőek, így ha a szakács mellényúl (ritkán) akkor is akad némi vigasz.

Egyszer volt pinaszagú a leves, és rögtön másnap hasonlóan porno-gasztro főzelék, de az íze nem volt rossz, bár a női fogyasztókat kicsit megviselte a leszbikus hajlam felkeltésére irányuló leplezett törekvés.

A hely egyébiránt kellemes, pince, így sosincs túl meleg, kényelmesek és szépek a székek, van kanapé, ahonnan ugyan nyújtózkodni kell, de mégiscsak kanapé. Mindig jó zene szól, nem túl hangos, de a szürcsögést szerencsésen eltakarja. Viszont néha sötét, vigyen zseblámpát, aki nem tudja hol van a szája, ha pedig hal van az étlapon, nos, nekünk felkapcsolták a lámpát.

Végszóként az árak: a menü csak 820,-

Fat Mo.
Budapest, V. Nyári Pál u. 11.
www.fatmo.hu

No comments: